RAMWERK 4.9W

RAMWERK, væghængt skænk, eg.

Levering 2 - 5 dage

Ny vare

4 290 DKK

 

BUY MORE SAVE MORE SPAR OP TIL 20% Rabat bliver automatisk tilføjet i kurven. 10% når du køber for +3.000 kr. / 15% ved +5.000 kr. / 20% ved +8.000 kr.

Oak Nature bogreol


Reolens form gør, at den er let at placere mange steder i din bolig. Bogreolen i Oak Nature er et absolut kvalitetsprodukt, der er lavet af ægte træfiner og lakeret så den ikke tager let i mod og snavs. Det gør også, at den holder den samme pæne lyse farve. 


Brug den i køkkenet som ekstra opbevaringsplads bl.a. til kogebøger, kryderier, kaffe og the, kopper, skåle osv. Eller i stuen til bøger, billeder og pynt. Du kan også bruge den i din entre, badværelset eller på hjemmekontoret.


Brug reolen som den er med åbne kuber eller indret den med låger, skuffer og hylder.


Du kan ændre opstillingen i vores konfigurator ved at klikke på "konfigurer" i billedet.

30 andre varer i samme kategori

Levering & Afhentning

Vi leverer normalt over hele Danmark indenfor 3-7 dage fra modtagelse af ordre. Du har også mulighed for at afhente din ordre på vores lager i Kolding.

Retunering & Ombytning

Du kan retunere dine varer inden for 14 dage. Varerne skal være i original emballage. Du afholder direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen.

Reklamation & Garanti

Der er 2 års produktgaranti på vores produkter. Er der skader eller mangler beder vi dig sende os en mail evt. med foto. Så løser vi problemet.

Handelsbetingelser

Her finder du vores betingelser og vilkår ved køb af varer hos INROOM. Vi er e-mærke certificeret så det er sikkert at handle hos os.