GAVEKORT

Varen er desværre ikke på lager i øjeblikket

Ny vare

500 DKK

  • Kr. 500,-
  • Kr. 1000,-
  • Kr. 1500,-
  • Kr. 2000,-

Glæd en du holder af med et gavekort til INROOM

Hos INROOM kan du købe et gavekort til en du holder af. Modtageren kan bruge gavekortet til alle produkter på shoppen og designe sin egen reol, så den passer perfekt til boligen den skal stå i.


Sådan køber du et gavekort

Læg et eller flere gavekort i kurven, så du tilsammen får gavekort for det beløb du ønsker. Gå til check-ud siden og gennemfør købet. Når du har gennemført købet af gavekortet sender vi dig en e-mail med en rabatkode på det beløb du har købt gavekort for. Det er den rabatkode modtageren af gavekortet skal indtaste når gavekortet skal indløses.


Sådan indløser du et gavekort

Ønsker du at bruge dit INROOM gavekort, lægger du de varer du ønsker at købe i kurven, ligesom når du handler helt almindelig. Når du har lagt de produkter i kurven du ønsker at købe, går du til check-ud siden. Her udfylder du check-ud formularen og indtaster den rabatkode du har fået til dit gavekort. Skriv den i feltet "Rabatkode" og klik efterfølgende på "Anvend". Beløbet på gavekortet bliver automatisk fratrukket det beløb du har på købt for.


Har du købt for mindre end beløbet på gavekortet, kan du anvende det resterende beløb senere. Har du købt for mere end beløbet på gavekortet skal du betale det resterende beløb, via en af betalingsmetoderne.

Alle gavekort er gyldigt 5 år.

30 andre varer i samme kategori

Levering & Afhentning

Vi leverer normalt over hele Danmark indenfor 3-7 dage fra modtagelse af ordre. Du har også mulighed for at afhente din ordre på vores lager i Kolding.

Retunering & Ombytning

Du kan retunere dine varer inden for 14 dage. Varerne skal være i original emballage. Du afholder direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen.

Reklamation & Garanti

Der er 2 års produktgaranti på vores produkter. Er der skader eller mangler beder vi dig sende os en mail evt. med foto. Så løser vi problemet.

Handelsbetingelser

Her finder du vores betingelser og vilkår ved køb af varer hos INROOM. Vi er e-mærke certificeret så det er sikkert at handle hos os.