rmwrk16_008_3.jpg
BV_18SS_13_high.jpg

VELKOMMEN TIL INROOM

Hos INROOM finder du møbler i nordisk design!

Vi har vores helt eget reolsystem RAMWERK, som du kan sammensætte helt som du ønsker. Tegn din reol i konfiguratoren - det er nemt! Og hvis ikke giv os et ring, så hjælper vi.

Derudover har vi sammensat et sortiment som både rummer de stilsikre og langtidsholdbare designs, men også de mere vovede designs som stikker lidt ud i mængden.

Vores målsætning er, at kunne tilbyde unikke produkter, som du ikke finder i de danske møbelbutikker.

Vi har også et lille udpluk af tilbehør og lamper, hvor vi igen har sorteret kraftigt i det store udbud og fundet de artikler frem, som vi mener passer godt til møblerne - og giver dem kant.

KUNDESERVICE og E-MÆRKET

Du er altid velkommen til at tage kontakt til os, hvis du har spørgsmål til produkter, levering eller andet. Vi ELSKER at få spørgsmål og hjælpe.

Vi er en e-mærket butik, hvilket betyder du sikkert og trygt kan handle hos os. Skulle noget gå galt, løser vi det. Og du kan naturligvis altid fortryde et køb, og få dine penge tilbage.

Vi håber du kan lide vores butik, og ser frem til at servicere dig!

Bedste hilsner

INROOM


Levering & Afhentning

Vi leverer normalt over hele Danmark indenfor 3-7 dage fra modtagelse af ordre. Du har også mulighed for at afhente din ordre på vores lager i Kolding.

Retunering & Ombytning

Du kan retunere dine varer inden for 14 dage. Varerne skal være i original emballage. Du afholder direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen.

Reklamation & Garanti

Der er 2 års produktgaranti på vores produkter. Er der skader eller mangler beder vi dig sende os en mail evt. med foto. Så løser vi problemet.

Handelsbetingelser

Her finder du vores betingelser og vilkår ved køb af varer hos INROOM. Vi er e-mærke certificeret så det er sikkert at handle hos os.