Bogreol

Design selv din nye bogreol hos INROOM. Her kan du skabe dine helt personlige bogreoler.

Nu kan du samle bøger og magasiner i en flot bogreol, designet ud fra dine helt egne præmisser med dine personlige valg.

Hos INROOM er det let at designe en helt unik bogreol - takket være det modulære reolsystem fra RAMWERK. RAMWERK er et saml selv system, hvor du vælger de elementer, der passer bedst til dine behov. Med udgangspunkt i en eller flere kuber kan du let vælge de hylder, skuffer og låger, som passer dig - og derved bygge din helt personlige reol. Farverne er mange og med mulighed for let at placere kuberne på gulv og væg, er der helt frit valg.

RAMWERK har et helt unikt system med klips der gør det let at stable reolmodulerne og derved bygge din bogreol op. På den måde er det blevet super enkelt at kombinere bogreolens praktikske egenskaber med smart design.

Bogreol til hele huset

En Bogreol kan placeres i de fleste rum i hjemmet. I stuen samler den typisk bøger, film og lignende, og kan let komme til at se fantastisk indbydende ud. Du kan nemlig let sammensætte helt personlige bogkasser med dine egne yndlingsdekorationer og få lige præcis det udtryk, du vil have.

Hvis du vil have ekstra liv til kontoret, er det ligeledes oplagt at designe dine helt egne bogreoler, som kan opbevare mapper, bøger og andre kontorartikler. Til det formål er det let at skræddersy reolen med de skuffer, hylder og ekstra rum, som matcher dine behov.

Når kvalitet og æstetik mødes

Vi har lagt vægt på produkter i flot design og af ordentlig kvalitet, så du ikke bare kan designe en flot bogreol, men en holdbar og stabil model. Vi er stolte af vores produkter, der er nøje udvalgt ud fra idéen om, at kvalitetskomponenter og flotte design kan forenes i ét og samme produkt. Med et bredt sortiment har du mulighed for at bygge den reol, der passer lige til dine behov.

Tag et kig på siden og lad dig inspirere af de flotte modeller.

Vi har gjort det let for dig at designe din helt egen bogreol:

Prøv vores RAMWERK konfigurator og byg nemt din helt egen bogreol, fra bunden.

Med RAMWERK Color Designer, kan du let indrette vores mest populære reolopstillinger med farver og tilbehør. 

    
2016 opstilling 005.jpg
ramwerk_studio_08_pure_sRGB_HQ_2012.jpg


Levering & Afhentning

Vi leverer normalt over hele Danmark indenfor 3-7 dage fra modtagelse af ordre. Du har også mulighed for at afhente din ordre på vores lager i Kolding.

Retunering & Ombytning

Du kan retunere dine varer inden for 14 dage. Varerne skal være i original emballage. Du afholder direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen.

Reklamation & Garanti

Der er 2 års produktgaranti på vores produkter. Er der skader eller mangler beder vi dig sende os en mail evt. med foto. Så løser vi problemet.

Handelsbetingelser

Her finder du vores betingelser og vilkår ved køb af varer hos INROOM. Vi er e-mærke certificeret så det er sikkert at handle hos os.