Entremøbler

Design selv dine egne entremøbler med det smarte RAMWERK system.

Med RAMWERK konceptet designer du selv dit helt eget møbel, som passer i størrelse, form og farve.

RAMWERK kan tilpasses med låger, skuffer og hylder. Hvis din reol skal stå på gulvet (sokkel) bygges det op med det helt unikke klips-system som fastgør modulerne til hinanden. Klipsene monteres enkelt, uden brug af værktøj, og du kan altid ændre din opstilling til et andet design - enten med de dele du har eller med tilkøb.

Entremøbler er ikke udelukkende en nødvendighed. De kan sagtens indgå i et rum, der på flot og elegant manér byder dine gæster velkommen indenfor.

Hos INROOM hjælper vi gerne med gode råd og ideer. Skal dit entrémøbel stå på en sokkel eller hænge på væggen? Reolen er f.eks. perfekte til opbevaring af sko. Sæt en hylde i midten, så er der plads til 3 - 4 par sko, bag en låge. Og vupti er der styr på entreen!

Du kan også bruge reolen som bænk. En hynde eller puder ovenpå, og du har det perfekte sted hvor du kan sidde og snørre dine sko.

Det er let at eksperimentere med farver og opsætning, men kan også være en udfordring at få det hele til at harmonere, hvis du har en mindre entre. Derfor synes vi det er bedst hvis du selv bestemmer størrelse, form og farver på dit eget entremøbel, hvilket du kan med det modulære system fra RAMWERK.

Kvalitet og æstetik - flotte entremøbler

Hos INROOM sikrer vi os at kvaliteten på vores reolsystem, er i top. Det hele produceres i Danmark, og du kan bruge din reol i mange år. Husk! - det er nemt og billigt at skifte farver på låger eller skuffer, hvis du efter nogle år skulle få lyst til at friske dit rum op. Det er også nemt at flytte reolen til et andet rum og evt. udvide dem med nye moduler, låger, skuffer eller hylder.

Se dig omkring på shoppen og design selv det entremøbel, der passer ind i dit hjem.

Vi har gjort det let for dig at designe dit eget entremøbel:

Prøv vores RAMWERK konfigurator og byg dit entremøbel helt fra bunden eller prøv vores RAMWERK Color designer, her kan du let indrette vores mest populære reolsystem. 

         


Levering & Afhentning

Vi leverer normalt over hele Danmark indenfor 3-7 dage fra modtagelse af ordre. Du har også mulighed for at afhente din ordre på vores lager i Kolding.

Retunering & Ombytning

Du kan retunere dine varer inden for 14 dage. Varerne skal være i original emballage. Du afholder direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen.

Reklamation & Garanti

Der er 2 års produktgaranti på vores produkter. Er der skader eller mangler beder vi dig sende os en mail evt. med foto. Så løser vi problemet.

Handelsbetingelser

Her finder du vores betingelser og vilkår ved køb af varer hos INROOM. Vi er e-mærke certificeret så det er sikkert at handle hos os.