Skænk

Find din skænk hos INROOM  

Hos INROOM er en skænk ikke et møbel, der nødvendigvis har en fast bredde, højde og form. Her kan du nemt sammensætte din egen personlige skænk med vores kubesystemer.

CUBI og RAMWERK koncepterne er to modulære systemer, hvor førstnævnte er et færdigsamlet produkt, mens sidstnævnte er saml selv. Fælles for produkterne er, at de let kan varieres med hylder, skuffer og låger i forskellige farver og udseende, ligesom et smart clips-system gør det muligt at bygge grundmodulerne sammen, stable og designe – nemt og enkelt.

På den måde kan du designe variationer som gør din skænk unik og gør det muligt for dig at finde den model, som passer bedst ind i dit hjem.

Om du vil stille den i din spisestue eller dagligstue er helt og holdent op til dig. Det er dog værd at huske på, at en skænk sagtens kan benyttes som en del af kontorrummet, hvor mapper, papir og andet kan gemmes bag de flotte låger.

Uanset dit opbevaringsbehov kan du skabe et flot, praktisk møbel, som kommer til at skille sig ud, der hvor du placerer det.

Tænk kreativt - design din egen skænk

Hos INROOM går vi ind for kreativt design og for kreative løsninger.

Du kan samle din egen skænk, som danner flot ramme om det rum, du vil placere den i - eks. som entremøbler. Du vælger den samlede størrelse, farver og endelig form, bestemmer selv om den skal hænges på væggen eller stå, hvor mange kuber du skal bruge etc. Kun fantasien sætter grænser, da du kan vælge mellem flere forskellige låger, skuffesæt og rammer – og endda bygge flere kuber på, hvis du pludselig ønsker forandring.

Foruden friheden til at designe selv, har du mulighed for at stille dine egne yndlingsvaser, billeder, blomster og andre dekorationer på skænken. Det giver et særligt look, hvor opbevaring og design går op i en højere enhed.

Vi har gjort det let for dig er designe din helt personlig skænk:

Prøv vores RAMWERK konfigurator, her kan du designe din helt egen skænk, fra bunden. I vores RAMWERK color designer kan du let indrette vores mest populære opstillinger med låger, skuffer, hylder m.m. 


Levering & Afhentning

Vi leverer normalt over hele Danmark indenfor 3-7 dage fra modtagelse af ordre. Du har også mulighed for at afhente din ordre på vores lager i Kolding.

Retunering & Ombytning

Du kan retunere dine varer inden for 14 dage. Varerne skal være i original emballage. Du afholder direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen.

Reklamation & Garanti

Der er 2 års produktgaranti på vores produkter. Er der skader eller mangler beder vi dig sende os en mail evt. med foto. Så løser vi problemet.

Handelsbetingelser

Her finder du vores betingelser og vilkår ved køb af varer hos INROOM. Vi er e-mærke certificeret så det er sikkert at handle hos os.