INROOM reolsystemer ER de bedste

Med vores reolsystemer får du æstetik i design og kvalitet.

Reolsystemerne RAMWERK og CUBI gør det muligt for den enkelte, at skræddersy sin reol, så den passer ind i deres hjem. I samarbejde med møbeldesigner Rikke Frost, har vi lavet en farveskala gør det muligt, at kombinere farver der normalt står i kontrast.

Vores reolsystemer er både stærke og flotte

Med RAMWERK og CUBI kan du forene skønhed og kvalitet på en enkel og elegant måde, der har gjort os til branchens førende. Vi bygger vores succes på glade og tilfredse kunder.

Skab din egen løsning så den passer dine behov

Med vores kubereoler kan du skabe løsninger, der matcher dine ønsker og behov. Det er blandt andet de mange kombinationsmuligheder, og de muligheder der er for, at skabe helt individuelle løsninger, der har gjort vores reoler så populære. Vi levere skønhed i design og en kvalitet der holder. Vi ser frem til at levere et produkt, vi er stolte over at forhandle til dig!

Vi har gjort det let at designe sin egen reol. Prøv vores RAMWERK konfigurator, her kan du bygge din helt egen reol fra bunden, eller RAMWERK Color Designer, her kan du let indrette vores mest populære opstillinger med låger, skuffer og hylder mm.


Levering & Afhentning

Vi leverer normalt over hele Danmark indenfor 3-7 dage fra modtagelse af ordre. Du har også mulighed for at afhente din ordre på vores lager i Kolding.

Retunering & Ombytning

Du kan retunere dine varer inden for 14 dage. Varerne skal være i original emballage. Du afholder direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen.

Reklamation & Garanti

Der er 2 års produktgaranti på vores produkter. Er der skader eller mangler beder vi dig sende os en mail evt. med foto. Så løser vi problemet.

Handelsbetingelser

Her finder du vores betingelser og vilkår ved køb af varer hos INROOM. Vi er e-mærke certificeret så det er sikkert at handle hos os.