Reolkasser fra INROOM – markedets bedste

Mangler du reolkasser? INROOM dig muligheden for at designe dine helt egne.

Hos INROOM finder du reolkasser, der kan kombineres helt efter dine ønsker. Vores flotte og farverige design får rosende ord med på vejen fra de mange kunder, som allerede har haft pakkebuddet forbi med et sæt.

Vi tilbyder reolkasser, der kan designes og sammensættes ud fra dine egne ønsker. Med modulære systemer fra RAMWERK og CUBI kan du let sammensætte de kasser, der passer nøjagtigt ind i dit hjem.

RAMWERKS er et saml selv system, hvor du ganske enkelt vælger låger, skuffer og hylder ud fra dine egne ønsker. Du har en bred vifte af farver at vælge imellem, og med mulighed for at bestille vægophæng eller sokkel bestemmer du selv, om de skal stå eller hænge på væggen. Du kan let kombinere reolkasserne, stable eller hænge dem som det behager dig ved hjælp af det medfølgende clip-system.

CUBI er et reolsystem, du selv sammensætter. Det leveres færdigsamlet ud fra dine valg. Du kan købe kuberne i flere størrelser, vælge blandt de tilgængelige farver og udstyre med de hylder eller skuffer, du har behov for. Ligesom ved RAMWERK systemet er det op til dig, om du foretrækker en væghængt eller stående løsning - det giver utallige muligheder, hvorfor flere kunder benytter produkterne som eksempelvis entremøbler eller på anden kreativ vis.

Du kan kombinere begge produkter på utallige måder og få de reolkasser, der passer perfekt ind i din bolig.

Reolkasser i nordisk design

Når vi udvælger vores reolkasser vægter vi kvalitet, design og aktualitet højt. Du kan selv sammensætte et minimalistisk, farvestrålende eller tredje design i bedste nordiske stil – det er kan dig selv der sætter grænser, når du vælger de moduler, der skal bruges til din perfekte reol.

Vores høje krav til kvalitet og sans for æstetik har gjort os til mange danskeres foretrukne valg. Alle vores reolkasser er produceret i Danmark, og det sikrer en ensartet og høj kvalitet, uanset hvilket produkt du vælger.

Vi sætter naturligvis en ære i at forhandle produkter, som vores kunder er tilfredses med, og tager det som et tegn på, at vi ikke bare har flotte design, men kvalitetsvarer vores kunder anerkender. Derfor fortsætter vi med at tilbyde dig stærke produkter fra RAMWERK og CUBI – til stærke priser.

Byg dine egne reolkasser her hos INROOM.


Levering & Afhentning

Vi leverer normalt over hele Danmark indenfor 3-7 dage fra modtagelse af ordre. Du har også mulighed for at afhente din ordre på vores lager i Kolding.

Retunering & Ombytning

Du kan retunere dine varer inden for 14 dage. Varerne skal være i original emballage. Du afholder direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen.

Reklamation & Garanti

Der er 2 års produktgaranti på vores produkter. Er der skader eller mangler beder vi dig sende os en mail evt. med foto. Så løser vi problemet.

Handelsbetingelser

Her finder du vores betingelser og vilkår ved køb af varer hos INROOM. Vi er e-mærke certificeret så det er sikkert at handle hos os.