Forhandlere af RAMWERK

INROOM er en online butik. Vi sælger ikke RAMWERK gennem forhandlere. Er du i tvivl og har spørgsmål til vores produkter, er du meget velkommen til at ringe eller skrive.

Køber du RAMWERK, og andet, for mere end 2000 kr. sender vi det gratis til dig. Du er altid velkommen til at samle en enkelt kube, så du kan se og mærke kvaliteten. Du kan tjekke kvaliteten på vores låger og skuffer blot ved at åbne et par stykker og se produktet. Skulle dine forventninger ikke være indfriet, skiller du kuben ad og lægger den tilbage i original-emballagen. Venligst skriv "PRØVESAMLET" på kassen. Give os derefter et ring, og så ordner vi returfragten på vores regning :)

HUSK: Vi er stolte af vores produkter, og ønsker ikke sælge dig noget du ikke er glad for!

Venlig hilsen

INROOM


Levering & Afhentning

Vi leverer normalt over hele Danmark indenfor 3-7 dage fra modtagelse af ordre. Du har også mulighed for at afhente din ordre på vores lager i Kolding.

Retunering & Ombytning

Du kan retunere dine varer inden for 14 dage. Varerne skal være i original emballage. Du afholder direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen.

Reklamation & Garanti

Der er 2 års produktgaranti på vores produkter. Er der skader eller mangler beder vi dig sende os en mail evt. med foto. Så løser vi problemet.

Handelsbetingelser

Her finder du vores betingelser og vilkår ved køb af varer hos INROOM. Vi er e-mærke certificeret så det er sikkert at handle hos os.