Bogreol Pure - 16.0P

Bogreol Pure - 16.0P

Levering 2 - 5 dage

Ny vare

9 987 DKK

Elegant bogreol i hvid

Reol i hvid med hvide låger og åbne kuber. Her kan du style reolen med din helt egen stil. Bøger, magasiner og alle dine favoritting. Og bag lågerne er der plads til de ting du ikke ønsker udstillet.

RAMWERK er et fleksibel reolsystem. Vi lægger vægt på at design og funktionalitet går op i en højre enhed. 

Reolsystemet kan sættes sammen som det passer dig og du kan lave møbler til alle rum i dit hjem. De kan fungere som reoler, skænke, entrémøbler, kontormøbler, badeværelsesmøbler eller anden opbevaring. De hænges på vægen med vægbeslag eller stilles på vores unik designede sokkel. Der kan sættes låger, skuffer og hylder i reolkasserne.

18 andre varer i samme kategori

Levering & Afhentning

Vi leverer normalt over hele Danmark indenfor 3-7 dage fra modtagelse af ordre. Du har også mulighed for at afhente din ordre på vores lager i Kolding.

Retunering & Ombytning

Du kan retunere dine varer inden for 14 dage. Varerne skal være i original emballage. Du afholder direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen.

Reklamation & Garanti

Der er 2 års produktgaranti på vores produkter. Er der skader eller mangler beder vi dig sende os en mail evt. med foto. Så løser vi problemet.

Handelsbetingelser

Her finder du vores betingelser og vilkår ved køb af varer hos INROOM. Vi er e-mærke certificeret så det er sikkert at handle hos os.