Her kan du se flotte væghængte reoler, hvor design og funktionalitet går op i en højere enhed. Med en vægreol, der svæver over gulvet, får du æstetisk flot og praktisk løsning til opbevaring af dine yndlingssager. Vores justerbare vægbeslag gør det tilmed nemt at eksperimentere med opsætningen i form af reolens sammensætning, da du kan hænge kub...

Her kan du se flotte væghængte reoler, hvor design og funktionalitet går op i en højere enhed. Med en vægreol, der svæver over gulvet, får du æstetisk flot og praktisk løsning til opbevaring af dine yndlingssager. Vores justerbare vægbeslag gør det tilmed nemt at eksperimentere med opsætningen i form af reolens sammensætning, da du kan hænge kuberne forskudt.

En reol til alle rum

I Danmark er der stor tradition for have reolsystemer i stuen. Det er en smart måde at holde styr på yndlingsbøger, figurer, billeder og anden pynt. Faktisk er det typisk først når disse elementer er kommet på reolen, at den folder sig fuldt ud. Men med vægreoler fra INROOM får du et system, der udstråler sin egen charme - lige fra det øjeblik den er kommet op på væggen.

Med respekt for design og funktionalitet tilbyder vi kreative væghængte reoler, hvor farver og materialer syner af noget ganske særligt – selv inden du får sat dine yndlingsdekorationer på. Farverne, materialet og kombinationsmulighederne gør modellerne til et oplagt valg i mange andre rum end bare stuen. Eksempelvis kan du give kontoret liv med forskudte vægreoler i flotte pastelfarver eller klassiske træ-look. Du kan også udstyre dit soveværelse med et flot svævende reolsystem, der afløser det klassiske sengebord.

Uanset hvilket rum du søger en vægreol til, vil de flotte farver stå som en herlig kontrast til de hvide vægge. Tilføj dertil dine egne nipsting, magasiner og andre dekorationer – så har du en reol med sin helt unikke sjæl.

Byg helt personlige vægreoler

Ingen kender dit hjem bedre end dig selv. Derfor er det kun rimeligt, at du kan sammensætte det produkt, der pynter mest muligt. Af samme årsag er vores vægreoler et oplagt valg til dig, der gerne vil have friheden til at vælge den bedste løsning til egen bolig. Skab en personlig væghængt reol med et innovativt og kreativt system, som det på denne side, har det aldrig været lettere at finde de rette farver og forme. Læg dertil materialer i en solid kvalitet, så har du opskriften på de perfekte vægreoler, bogkasser eller andre løsninger, du søger.

Se dine mange mulighed her hos INROOM, hvor vi har sammensat en række kreative løsninger, der let kan modificeres. På den måde kan du designe en reol, der får dig til at smile, hver gang du kigger på den.

Tag et kig i det spændende udvalg og find lige netop den vægreol, der passer dig.


Mere

Vægreoler  39 varer

Viser 1 - 39 af 39
Viser 1 - 39 af 39

Levering & Afhentning

Vi leverer normalt over hele Danmark indenfor 3-7 dage fra modtagelse af ordre. Du har også mulighed for at afhente din ordre på vores lager i Kolding.

Retunering & Ombytning

Du kan retunere dine varer inden for 14 dage. Varerne skal være i original emballage. Du afholder direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen.

Reklamation & Garanti

Der er 2 års produktgaranti på vores produkter. Er der skader eller mangler beder vi dig sende os en mail evt. med foto. Så løser vi problemet.

Handelsbetingelser

Her finder du vores betingelser og vilkår ved køb af varer hos INROOM. Vi er e-mærke certificeret så det er sikkert at handle hos os.