Hos INROOM er vi specialister i Møbler! Vi har arbejdet med møbler i hele verden i over 30 år. Udover vores helt egen RAMWERK reolserie, som vi har designet i samarbejde med designer Rikke Frost, er vores målsætning at finde nye og spændende møbler til vores kunder - til fornuftige priser og holdbart design. Her i kategorien finder du borde, sof...

Hos INROOM er vi specialister i Møbler! Vi har arbejdet med møbler i hele verden i over 30 år. Udover vores helt egen RAMWERK reolserie, som vi har designet i samarbejde med designer Rikke Frost, er vores målsætning at finde nye og spændende møbler til vores kunder - til fornuftige priser og holdbart design. Her i kategorien finder du borde, sofaer, bænke, kommoder og meget andet.

Vi foretrækker nordisk design og har påbegyndt et samarbejde med den danske virksomhed HÜBSCH. Alle deres produkter er designet i Danmark, og deres forkærlighed for træ, skinne tydeligt igennem deres møbelkollektion. Kollektionen fra HÜBSCH er bred og tæller alt fra puf, bænke, sofaborde til store møbler som sofaer, vitriner og spiseborde. På interiørdelen er de også meget stærke. Tjek lige lamper og tæpper fra HÜBSCH - ret lækkert!!

Mere

MØBLER  58 varer

Underkategorier

 • Reoler / hylder

  Foruden INROOMs eget reolsystem, RAMWERK tilbyder vi en række flotte reoler, som passer ind i det moderne hjem. 

 • Vitriner / Skænke

  Vitrineskabe er lavet til at udstille sine fineste og kæreste ting. Derfor kan man se hvad der står i dem. Vi har valgt et sortiment af vitrineskabe som vi synes, i sig selv er smukke. Du kan få dem i sort, hvid eller en klassisk Bentley-grøn (mørk grøn). Når du sætter dine yndlingsting ind i vitrinen, skaber du et helt unik og personligt møbel. Og på den måde er det nemt at skifte stil, når ,man får lyst til at sætte nye sager ind i vitrineskabet.

 • Kommoder / skabe
 • Bænke / puffer

  Bænke og puffer kan placeres overalt i hjemmet: Entré, kontor, stuer en mellemgang. Vi har et udvalg af bænke i forskellige designs. Fra den helt enkle med kun én funktion - at sidde på, til bænke som kan bruges til opbevaring af tøj, nøgler - eller en dekorativ plante.

 • Borde

  Find dit bord til stue, entré og ja - næsten alle andre rum i boligen.

 • Sofaer / lænestole

  Her finder du sofaer og lænestole med høj siddekomfort og i typisk nordisk design. Du kan vælge at sammensætte en hel gruppe eller blot finde den perfekte sofa eller lænestole til at stå alene. Har du et hjørne som skal laves til en huggekrog med en sofa og læselmape - og et lille sidebord, så finder du det hele hos INROOM.

pr. side
Viser 1 - 48 af 58
Viser 1 - 48 af 58

Levering & Afhentning

Vi leverer normalt over hele Danmark indenfor 3-7 dage fra modtagelse af ordre. Du har også mulighed for at afhente din ordre på vores lager i Kolding.

Retunering & Ombytning

Du kan retunere dine varer inden for 14 dage. Varerne skal være i original emballage. Du afholder direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen.

Reklamation & Garanti

Der er 2 års produktgaranti på vores produkter. Er der skader eller mangler beder vi dig sende os en mail evt. med foto. Så løser vi problemet.

Handelsbetingelser

Her finder du vores betingelser og vilkår ved køb af varer hos INROOM. Vi er e-mærke certificeret så det er sikkert at handle hos os.