Hos INROOM er vi specialister i reoler og opbevaring! Vi har arbejdet med møbler i hele verden i over 30 år. Udover vores helt egen RAMWERK reolserie, som vi har designet i samarbejde med designer Rikke Frost, er vores målsætning at finde nye og spændende opbevaringsmøbler til vores kunder - til fornuftige priser og holdbart design. Her i katego...

Hos INROOM er vi specialister i reoler og opbevaring! Vi har arbejdet med møbler i hele verden i over 30 år. Udover vores helt egen RAMWERK reolserie, som vi har designet i samarbejde med designer Rikke Frost, er vores målsætning at finde nye og spændende opbevaringsmøbler til vores kunder - til fornuftige priser og holdbart design. Her i kategorien finder du reoler, kommoder, vitriner og meget andet.

Vi elsker nordisk design og har samarbejde med den danske virksomhed HÜBSCH. Alle deres produkter er designet i Danmark.

Mere

ANDRE REOLER OG OPBEVARING  22 varer

Underkategorier

  • Andre reoler

    Foruden INROOMs eget reolsystem, RAMWERK tilbyder vi en række flotte reoler, som passer ind i det moderne hjem. 

  • Vitriner / Skænke

    Vitrineskabe er lavet til at udstille sine fineste og kæreste ting. Derfor kan man se hvad der står i dem. Vi har valgt et sortiment af vitrineskabe som vi synes, i sig selv er smukke. Du kan få dem i sort, hvid eller en klassisk Bentley-grøn (mørk grøn). Når du sætter dine yndlingsting ind i vitrinen, skaber du et helt unik og personligt møbel. Og på den måde er det nemt at skifte stil, når ,man får lyst til at sætte nye sager ind i vitrineskabet.

  • Kommoder / skabe
Viser 1 - 22 af 22
Viser 1 - 22 af 22

Levering & Afhentning

Vi leverer normalt over hele Danmark indenfor 3-7 dage fra modtagelse af ordre. Du har også mulighed for at afhente din ordre på vores lager i Kolding.

Retunering & Ombytning

Du kan retunere dine varer inden for 14 dage. Varerne skal være i original emballage. Du afholder direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen.

Reklamation & Garanti

Der er 2 års produktgaranti på vores produkter. Er der skader eller mangler beder vi dig sende os en mail evt. med foto. Så løser vi problemet.

Handelsbetingelser

Her finder du vores betingelser og vilkår ved køb af varer hos INROOM. Vi er e-mærke certificeret så det er sikkert at handle hos os.