OM INROOM.DK

Vi designer smarte opbevaringskoncepter. Helt enkelt!

Når vi designer tænker vi altid på:

  • - Fleksibilitet
  • - Funktion
  • - Kvalitet
  • - Nordisk design

RAMWERK og CUBI koncepterne er udviklet i samarbejde med møbel- og produktdesigner, Rikke Frost.

DESIGNER | RIKKE FROST

Rikke er Industriel designer, født 1973, studeret ved Arkitektskolen i Århus. Hun har udviklet såvel brugskunst som møbler, der har været omtalt i flere internationale magasiner. Hun har desuden designet specialmøbler og indretningskoncepter til bl.a. hotelbranchen.

”Jeg forsøger altid at kigge på innovative, kreative og helhedsorienterede løsninger i designprocessen.

Jeg arbejder ud fra et klart koncept, hvor kreativitet, dialog og design er nøgleord, der kan beskrives som tre typer vand: Damp, der er de kreative ideer – væske, der er den dynamiske, fleksible og tætte dialog med involverede parter – og frost, hvor det endelige design fremstår krystalklart.”

Du kan se flere af Rikke Frost's smukke designs ved at besøge hende site - her.

Her kan du samtidig finde inspiration til indretningen af din nye reol og få tips til nutidens design mode.

MADE IN DENMARK

RAMWERK og CUBI bliver produceret i Danmark, hvilket er medvirkende til at sikre den høje kvalitet og finish på produktet.

Her har vi sikkerhed for, at vores råvarer (MDF, lak, plast, pap m.m.) lever op til de strengeste miljøkrav og standarder, der ikke findes formaldehyd eller andre stoffer som er skadelige for vores indeklima og sundhed.

Og ved at producere varerne i nærheden af forbrugerne skal de ikke transporteres halvvejen rundt om jorden, med store gener for klimaet til følge.