Bogreol

Design selv din nye bogreol hos INROOM. Her kan du skabe dine helt personlige bogreoler.

Nu kan du samle bøger og magasiner i en flot bogreol, designet ud fra dine helt egne præmisser med dine personlige valg.

Hos INROOM er det let at designe en helt unik bogreol - takket være de modulære systemer fra RAMWERK og CUBI. RAMWERK er et saml selv system, hvor du vælger de elementer, der passer bedst til dine behov. Med udgangspunkt i en eller flere kuber kan du let vælge de hylder, skuffesæt og låger, som tiltaler dig - og derved bygge helt personliggjorte reoler. Farverne er mange og med mulighed for let at placere kuberne på gulv og væg, er der helt frit valg.

Det samme gør sig gældende for det smarte CUBI system, der dog leveres færdigsamlet – ud fra dine valg.

Fælles for systemerne er, at et smart clips-system gør det let at placere kuberne forskudt, stable dem eller på anden måde bygge din bogreol op. På den måde er det blevet super enkelt at kombinere bogreolens praktikske egenskaber med smart design.

Bogreol til hele huset

En Bogreol kan placeres i de fleste rum i hjemmet. I stuen samler den typisk bøger, film og lignende, og kan let komme til at se fantastisk indbydende ud. Du kan nemlig let sammensætte helt personlige bogkasser med dine egne yndlingsdekorationer og få lige præcis det udtryk, du vil have.

Hvis du vil have ekstra liv til kontoret, er det ligeledes oplagt at designe dine helt egne bogreoler, som kan opbevare mapper, bøger og andre kontorartikler. Til det formål er det let at skræddersy reolen med de skuffer, hylder og ekstra rum, som matcher dine behov.

Når kvalitet og æstetik mødes

Vi har lagt vægt på produkter i flot design og af ordentlig kvalitet, så du ikke bare kan designe en flot bogreol, men en holdbar og stabil model. Vi er stolte af vores produkter, der er nøje udvalgt ud fra idéen om, at kvalitetskomponenter og flotte design kan forenes i ét og samme produkt. Med et bredt sortiment har du mulighed for at bygge den reol, der passer lige til dine behov.

Tag et kig på siden og lad dig inspirere af de flotte modeller.

Vi har gjort det let for dig at designe din helt egen bogreol:

Prøv vores RAMWERK konfigurator og byg nemt din helt egen bogreol, fra bunden.

Med RAMWERK Color Designer, kan du let indrette vores mest populære reolopstillinger med farver og tilbehør.