Entremøbler

Design selv dine egne entremøbler med de smarte RAMWERK og CUBI systemer.

Med CUBI og RAMWERK koncepterne designer du selv dit helt eget entremøbel, som passer i størrelse, form og farve.

Koncepterne bygges ud fra det færdigsamlede CUBI produkt eller saml selv systemet fra RAMWERK. Fælles for systemerne er, at du let kan tilpasse dem med låger, skuffer og hylder. Samtidig kan du let – og uden brug af værktøj – benytte produkternes clips-system, så du altid kan stable og bygge op i nye design. Det gør det let og enkelt at bygge nøjagtigt de entremøbler, der tiltaler dig.

Det behøver ikke være kedeligt

Entremøbler er ikke udelukkende en nødvendighed. De kan sagtens indgå i et rum, der på flot og festlig manér byder velkommen indenfor. Hos INROOM sammensætter du selv dine egne flotte og praktiske entremøbler eller skænk, der let kan suppleres med eget dekorative udstyr og danne grundlag for et imødekommende hjem, der giver et godt førstehåndsindtryk.

Det er let at eksperimentere med farver og opsætning, men kan også være en udfordring at få det hele til at harmonere, hvis du har en mindre entre. Derfor synes vi det er bedst hvis du selv bestemmer størrelse, form og farver på dit eget entremøbel, hvilket du kan med de modulære systemer fra RAMWERK og CUBI.

Kvalitet og æstetik - flotte entremøbler

Hos INROOM forhandler vi ikke bare flotte reolsystemer, vi sikrer os at kvaliteten på dem lever op til det flotte udseende, og at de kan bruges i adskillige år. Men faktisk kan du ikke bare bruge dem i flere år, du kan løbende bygge videre på dine eksisterende entremøbler med ekstra tilbehør. De moderne systemer kan nemt justeres med nye låger, skuffesæt, rammer, hylder eller ekstra kuber, hvis du får behov for at udvide eller får lyst til at eksperimentere med et nyt design.

Se dig omkring på shoppen og design selv det entremøbel, der passer ind i dit hjem.

Vi har gjort det let for dig at designe dit eget entremøbel:

Prøv vores RAMWERK konfigurator og byg dit entremøbel helt fra bunden eller prøv vores RAMWERK Color designer, her kan du let indrette vores mest populære reolsystemer.