Køb en lækker bogreol i Nordisk design

Hvis du er på udkig efter en bogreol, så er INROOM bogreoler et mærke, du ikke kommer udenom.

Vi har alle årene satset på kvalitet og nordisk design, og det at alle vores produkter er produceret i Danmark, betyder, at de alle kommer i en ensartet og høj kvalitet. Vores samarbejde med designeren Rikke Frost har båret frugt, og det betyder at vores nordiske designs den dag i dag, er med til at sætte helt nye standarder for, hvad Nordisk design skal kunne og være. Vi er de helt rette at handle med i denne forbindelse.

En bogreol der kan tilpasses dine behov

En bogreol fra INROOM kan sættes sammen på utallige måder, og Rikke frost har skabt en farveskala, der gør det muligt at kombinere både form og farve på en individuel og fleksibel måde. Hos INROOM går vi op i, at alt er mere end blot i orden, ligesom alle de materialer vi bruger, er gennemtestede og sikrer et godt indeklima. Det at vores reolsystemer, og andre produkter, produceres i Danmark, er godt for miljøet, da det sparer transport langvejs fra, ligesom det sikrer den høje kvalitet, helt ned til finish og den lille detalje, der ofte gør den store forskel.

Kontakt os og hør mere

Vi har et stort udvalg, der gør, at du kan vælge meget frit og skabe din personlige stil, når du handler med os. Er du alligevel i tvivl om, hvilket produkt du skal vælge, er du velkommen til at kontakte os og høre mere. Vi ser frem til at høre fra dig!