Bogkasser i lækkert nordisk design

Nu kan du få lækre bogkasser sendt lige til døren. Se de flotte modeller fra RAMWERK og CUBI.

Hos INROOM finder du både bogkasser som saml selv (vores RAMWERK modeller) og som færdigsamlede fra fabrikken (vores CUBI modeller). Vi tilbyder koncepter hvor fokus er på høj kvalitet, fleksibilitet, funktionalitet og naturligvis lækkert nordisk design.

Bogkasser fra CUBI og RAMWERK udmærker sig ved at være producerede i Danmark. Det sikrer den høje kvalitet, vi efterspørger til vores produkter. Samtidig er det med til at sikre hurtig og effektiv levering til vores kunder -foruden det faktum at den korte transport og danske produktion er bedre for vores fælles miljø.

De bogkasser du ser på siden, er alle gennemtestede for materialer, der kan have en negativ effekt på indeklimaet i hjemmet. Lakken er altså ikke bare af en kvalitet, der betyder, at du kan beholde og bruge dine bogkasser i adskillige år – den er miljørigtig, vandbaseret, og kan bruges i både stuer og soveværelser såvel som børnerum.

Bogkassen – smuk og enkel opbevaring

Bogkasser er ideelle til opbevaring. De er designet til at se flotte ud og lyse op i hjemmet, men naturligvis også til at være funktionelle. Derfor er montering tænkt ind i designet og anvendelsesmulighederne. En bogreol kan derfor både hænges på væg eller placeres på elegante sokler. Anvendelsesmulighederne er mange, da de både kan sammensættes i stor stil i stue og kontor eller eventuelt benyttes enkeltvis som et sengebord – valget er dit.

Gør hjemmet personligt

Gør dit hjem personligt ved at kombinere de mange bogkasser på kryds og tværs. Du kan sammensætte dit eget farvemekka og nyde godt af de skønne design til hjemmets mange rum som stue, soveværelse, kontor, børneværelser etc.

Nogle rum har en egenskab til helt naturligt at løfte humøret, når vi træder ind i dem. Glæden ved et personligt hjem er stor, og vores produkter er valgt med omhu, for at give dig muligheden for at matche de produkter, du falder for – så du kan skabe din helt egen oase derhjemme eller gøre den nuværende endnu bedre - også i forlængelse af andre designprodukter som en eksempelvis en skænk.

Samarbejde med Rikke Frost

Vi samarbejder med designeren Rikke Frost, der hele tiden formår at være på forkant med den hurtige udvikling i en verden af boligdesign. Rikke har opbygget en stor erfaring og er en møbeldesigner, man lægger mærke til i Danmark. Rikke er med til at sætte nye standarder og rykke grænsen for, hvad nordisk design skal kunne og være.

Hos INROOM nyder vi og vore kunder godt af Rikkes skarpe øje for de rette farver og ikke mindst farvesammensætninger og anvendelsesmuligheder, hvilket blandt andet kommer til udtryk i sammensætningsmulighederne for vores bogkasser.

Find det du leder efter her på siden

Vi har skabt en enkel og spændende webshop, der gør det til en fornøjelse, at finde lige det du leder efter. Her er det nemt at danne sig et overblik over de mange forskellige design og produkter vi tilbyder.

Se mere til de flotte RAMWERK og CUBI produkter og sammensæt bogkasser helt efter dine ønsker.